Klikka tästaRekisteröinti maksa turvallisesti kortilla

 

 

Yhteystiedot.............

 

Pelit Lelut

Joululahjat Sähköautot

Talvi Maasturit

Amfibi Autoja

Liittymät

 

........ ..

 

Avoimet työpaikat
Väkevat Viinat alkaen 40% Oluet Kalja Tukku Hinnat kurssilla 1:16 Aperatiivi ja Vermotit Liköörit Sampanjat Siiderit Long

Katso raha siirto Alertpay..........Rahan siirto PayPal.......

Skype :nettikauppa(Suomi Helsinki)

Free CALL

Ilmaine puhelin puhelinkustannukset 0,0 snt/min . Hinnat sis alv 23%

Kysy Hinta ja alennukset 

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous. 

Soita tai lähetä/paina Tilaus vai kysy klikkamaan ArtikkeleitaLisä koriin

Kysy enemmän kauppa valikoimaa,mitä haluat viellä ostaa

minkälaisia palveluksia

 maakunnassa

tarvitset

Moneybookers on siis rahansiirtopalvelu. Ensin talletat rahaa Moneybookersiin ja sitten voit siirtää sen valitsemasi tilille.

Rahat siirtyvät hetkessä.

Moneybookers suurennuslasin alla

Suomalaisen asiakkaan on äärimmäisen helppoa avata tili Moneybookersiin. Perinteisissä tilin rekisteröintikuvioissa ei mene yli viittä minuuttia pidempään, jonka jälkeen tili on valmis rahansiirtoihin.

Muodollisia rajoituksia

Moneybookersin toiminta on vastuullista ja ammattimaista, mikä on pelkästään positiivista. Siksi ei kannata yllättyä, kun rekisteröinnin jälkeen kotiutukset on rajattu 1000 euroon 90 päivän aikajaksolla. Tätä ei kuitenkaan kannata säikähtää, sillä se on vain luotu karsimaan kaiken maailman onnenonkijat ja huijarit pois käyttäjäkunnasta.

Tilisiirtorajan kotiutuksille voi nostaa helposti 10 000 euroon, kunhan todennat oikeaksi rekisteröinnin yhteydessä käyttämäsi postiosoitteen ja rekisteröit luottokorttisi TAI pankkitilisi Moneybookers -tilisi yhteyteen. Molemmat kannattaa tehdä, sillä niissä ei pitkään mene ja toimenpide takaa roimat rajat tilisiirroille.

Jos 10 000 euroa 90 päivän aikajaksolla ei sinulle riitä, voit erillisjärjestelyllä nostaa oman tilisi statuksen Pro Gambler -luokkaan, jolloin tilisiirtorajoitukset poistuvat kokonaan.

Talletukset ja kotiutukset
Talletukset ja kotiutukset onnistuvat helposti. Rahanpesun kitkemiseksi Moneybookers vetää kuitenkin ehdotonta linjaa siinä, että rahat pitää tallettaa pankkitililtä tai luottokortilta, sekä kotiuttaa pankkitilille tai luottokortille, joka on saman henkilön nimissä, kuin Moneybookers -tilikin. Eli jos avaat Moneybookers -tilin omalla nimelläsi, voit siirtää rahaa vain omalle pankkitilillesi tai luottokortillesi. Kaikki muu on poissuljettu.

Moneybookers veloittaa nimellisen summan jokaisesta rahansiirrosta, millä se rahoittaa toimintansa. Talletuksen tekeminen pankkisiirrolla on ilmaista, mutta muuten siirrot toisille Moneybookers-tileille, talletukset ja kotiutukset maksavat 50 centistä 3,50 euroon riippuen siitä, mikä siirtomuoto on kyseessä. Huomaa kuitenkin, että luottokorttitalletuksesta peritään kuluja peräti 1,9% siirrettävästä summasta.

Talletus pankkisiirrolla tapahtuu kotimaisella tilisiirrolla, sillä Moneybookersilla on tilit kaikissa suurimmissa suomalaisissa pankeissa. Talletukseen löytyy Moneybookersin sivuilta hyvät ohjeet. Rahat ovat tällä tapaa Moneybookersissa parissa päivässä tai jopa heti riippuen siitä, mitä talletustapaa käytit.

Huomaathan, että talletuksiin täytyy liittää Moneybookersin antama Customer ID numero. Tämä numero (josta Moneybookers käyttää ohjeissaan nimitystä “reference”) laitetaan maksuun viestiksi, ei viitenumeroksi!

kotiutus moneybookersKotiutuksen voi hoitaa myöskin pankkisiirrolla ja luottokortilla tai shekillä. Pankkitilin rekisteröintiä varten tarvitset ensin oman tilisi IBAN-numeron ja SWIFT-koodin, jonka saat esimerkiksi verkkopankissa tarkastelemalla oman tilisi perustietoja. Voit rekisteröidä useampia pankkitilejä Moneybookers-tilisi yhteyteen kunhan ne ovat sinun nimissäsi.

Rahojen kotiuttaminen shekillä on edelleen suosittua monessa maassa, vaikka täällä Pohjolassa se koetaankin aikansa eläneeksi rahansiirtomuodoksi. Lisäksi Suomessa mielenkiintoa shekkiä kohtaan laimentaa jo se, että vaikka lunastaisit shekin suoraan käteiseksi, rahat kierrätetään aina ensin oman pankkitilisi kautta.

Mielenkiintoinen uusi tapa nostaa rahaa Moneybookersista on Moneybookers-kortti. Moneybookers-kortti on Moneybookers-tiliisi sidottu debit-Mastercard. Se on siis kortti, joka käyttää Moneybookers tilisi saldoa, mutta jota ei voi vetää miinukselle. Tämä on erittäin kätevä tapa käyttää voittorahoja: kotiuta voitot Moneybookersiin ja tilaa Moneybookers-kortti, niin voit käyttää rahoja kierrättämättä niitä turhaan ensin omalle pankkitilillesi.

Moneybookersia voi siis suositella kaikille, jotka kaipaavat helppoa ja keskitettyä rahansiirtopalvelua nettipelaamiseen. Hyvä ja luotettava palvelu tuo myös mielenrauhaa, kun omat rahat ovat varmassa tallessa puolueettoman tahon pankkitilillä

Liittu tästä.....

Jos haluat rahan siirto tilin lisäksi vielä

Moneybooker-korttin!

moneybookers mastercardMoneybookers-kortti on suoraan Moneybookers-tilin rahoihin kytketty MasterCard.

Moneybookersin kortti toimii kuin mikä tahansa MasterCard: sillä voi nostaa rahaa automaatista, maksaa kaupoissa ja ravintoloissa, tilata tavaraa netistä ja niin edelleen.

MasterCardia tukevat käytännössä kaikki maailman paikat joissa nyt ylipäätään jokin kortti käy, joten Moneybookers-korttia voi käyttää lähes missä tahansa.

Kortin tilaaminen ja aktivointi

Kortti tilataan kirjautumalla Moneybookersiin ja valitsemalla kortin tilaaminen, joka ainakin minulla oli Moneybookersissa niin näkyvästi esillä, ettei sitä voinut missata.

Tilausprosessi alkaa oman henkilöllisyyden vahvistamisella. Tilaussivulla pyydetään lähettämään ohjeiden mukaisesti kuva yhdestä virallisesta henkilöllisyystodistuksesta. Tilausprosessi jatkuu, kun kuva on lähetetty ja MB:n henkilökunta on kuvan katsonut.

Itse otin ihan yksinkertaisesti valokuvan ajokortistani digikameralla. Kuva hyväksyttiin reilussa vuorokaudessa, mistä tuli ilmoitus sähköpostiin.

Kun henkilöllisyys on vahvistettu, palataan kortin tilaussivulle. Loppuprosessi on lähinnä “hyväksyn ehdot” -ruksien klikkailua oikeisiin paikkoihin. Ainoa merkittävä päätös on, mille valuutalle kortti otetaan: vaihtoehdot ovat euro, dollari ja (tosimiesten valinta) Puolan zloty.

Kun valinnat on tehty, ei tarvitse kuin odottaa: kortti ja sen pin-koodi lähetetään suoraan kotiin postissa.

Pankkien tapaan Moneybookers lähettää kortin ja pin-koodin erillisissä kirjeissä. Ei siis kannata hätääntyä jos postista tulee joko kortti tai pin-koodi, muttei toista - puuttuva puolikas tulee vajaassa viikossa.

Oma korttini tuli reilussa viikossa henkilöllisyyden vahvistamisesta ja pin-koodi n. viikon kuluttua kortin saapumisesta. Yhteensä koko tilaukseen kului aikaa henkilöllisyyden vahvistaminen mukaan luettuna himpun vajaat kolme viikkoa.

Kun kortti saapuu, se täytyy vielä aktivoida. Aktivointi (jota ei voi unohtaa - siitä muistuttaa iso korttiin liimattu oranssi tarra) tapahtuu kirjautumalla Moneybookersiin ja menemällä kohtaan My Mastercard, jossa syötetään pyydetyt tiedot ja klikataan ok.

Kun vahvistus on tehty, Moneybookers-kortti on välittömästi käytettävissä.

Maksut, rajoitukset ja voimassaolo

Poimintoja Moneybookers-kortin hinnoista (täysi lista löytyy Moneybookersin My Mastercard -sivulta):

  • Maksaminen (kaupassa, ravintolassa, netissä): ilmainen
  • Saldokysely: ilmainen
  • Pin-koodin uudelleenlähetys: ilmainen
  • Valuutanvaihdot: 1,99%
  • Käteisnosto: 1,80€
  • Kortin vuosimaksu: 10€
  • Uusi kortti: 10€

  Kortilla on yhtä paljon rahaa kuin kortin omistajalla on rahaa Moneybookers-tilillään. Kaikkea ei voi kuitenkaan törsätä kerralla, vaan kortin käyttöä säätelevät päivittäiset käyttörajat.

  Tarkat käyttörajat riippuvat Moneybookersin mukaan kortin omistajan oman MB-tilin statuksesta. Ohjeellisina arvoina Moneybookers ilmoittaa, että päivässä kortilla saa käteistä 250 € ja sillä voi maksaa 1000€ edestä (tai vastaavan määrän siinä valuutassa, jota nostaa tai jolla maksaa).

  Kortti on voimassa kolme vuotta sen tilauskuukaudesta laskettuna.

  Ideoita kortin hyödyntämiseen

  Itselleni juolahti mieleen ideaa MB-kortin hyödyntämiseen muutenkin, kuin vain normaalina debit-korttina ja pokerivoittojen tuhlauskapistuksena:

  Matkalle mukaan?
  Kortin matalahkot rajat tekevät siitä mielenkiintoisen kakkoskortin matkoille. Kun tästä lähtien olen ulkomailla jossain varkaiden paratiisiissa (*kröh*Barcelona*kröh*), otan mieluummin mukaan tämän kakkoskortin ja jätän varsinainen pankki-/luottokorttini hotellin tallelokeroon.

  Nettitilauksiin?
  Jos ostan netistä jostain vähemmän luotettavan oloisesta kaupasta jotain (mikä tietysti on lähtökohtaisesti typerää, mutta minkäs teet), niin viilaan mieluummin MB-korttia kuin normaalia korttiani. Tähän tarkoitukseen vielä parempi olisi Netellerin virtual card (jonka idea selitetään ), mutta elämääni helpottaakseni käytän nykyisin vain Moneybookersia.

  Moneybookers-kortti on kätevä myös moniin muihin tarkoituksiin. Esimerkiksi dollaritilin omistaja voinee käyttää korttia dollarimaissa matkustaessaan ja näin välttää melkoisen nipun valuutanvaihtoihin liittyviä kuluja.

  Arvio

  Moneybookers-kortti on paitsi tyylikäs (tummapintainen kortti näyttää paremmalta luonnossa kuin kuvissa), myös kätevä maksuväline monissa tilanteissa.

  Jos Moneybookers-tililläsi on käyttökelpoisia summia ja koet että kakkoskortti olisi kätevä normaalin pankkikortin kaveriksi (tai rahansiirtely MB:stä omalle pankkitilille kyllästyttää), hinnoiltaan varsin edullinen MB-kortti kannattaa hankkia.

  Liittu tästä.....

 

Rekisteröinti maksa turvallisesti kortilla

 

 2 kpl kauko-ohjattavaa mini-helikopteria ladattavalla akulla.

Ällistyttävä lähes oikean taisteluhelikopterin tunnelma ja tarkkuus! Täydellinen kontrolli, voit ohjata kopteria ylös, alas, oikealle ja vasemmalle, lisäksi voit ampua alas helikopterin  infrapunatykillä. Mukana kaksi kopteria ja kaksi IR kauko-ohjainta trimmerillä. Lentoaika n. 3-4 min. Ohjaimeen menee kuusi AA-kokoista Alkaline-paristoa (ei mukana).

Suosittelemme lennätystä sisätiloissa tai tyynellä säällä. Noudata pakkauksen lataus- ja käyttöohjeita.

Takuu 6 kk Hinta 19.90 €  Lisä koriin

 

Miniature Copter Original v2.0 - kauko-ohjattava mini-helikopteri ladattavalla akulla.

Ällistyttävä lähes oikean helikopterin tunnelma ja tarkkuus. Täydellinen kontrolli, voit ohjata kopteria ylös, alas, oikealle ja vasemmalle. Mukana IR kauko-ohjain trimmerillä. Lentoaika n. 3-4 min. Ohjaimeen menee kuusi AA-kokoista alkaline-paristoa (ei mukana). Kolme kanavaa - jopa kolme helikopteria ilmassa yhtäaikaa! Suosittelemme lennätystä sisätiloissa tai tyynellä säällä. Suositusikä 8 vuotta tai vanhempi. Noudata pakkauksen lataus- ja käyttöohjeita.

9.90 € Lisä koriin

 

 

Perinteisen punaisen glögin lisäksi joulun suosikkijuomalle on tarjolla oivia vaihtoehtoja. Glögin kanssa ei kannata olla turhan konservatiivinen.

Kokeile reippaasti erilaisia vaihtoehtoja ja mausteseoksia. Tässä pari toimivaa vaihtoehtoa

 

Alkoholiton inkivääriglögi

Viinistä viiniin
Mitä viiniä ostaisin? Viinistä viiniin -haku auttaa valinnassa.Hae viinejä ›Ruoasta viiniin
Mikä viini kruunaisi aterian? Ruoasta viiniin -haku opastaa ruokaan sopivimpien viinien äärelle.Hae viinejä

 

Vaalea päärynäglögi

1 l päärynämehua
4 tähtianista
1 kanelitanko
1 vaniljatanko
0,5 dl vaaleaa rommia
päärynäsiideriä
kuivattuja appelsiiniviipaleita

1.Kaada päärynämehu kattilaan.

2. Lisää mausteet ja keitä seosta miedolla lämmöllä noin puoli tuntia.

3.Poista mausteet ja lisää rommi, älä anna seoksen enää kiehua.

4.Koristele glögilasi puolikkaalla kuivatun appelsiinin viipaleella.

5.Lisää tilkka päärynäsiideriä juuri ennen tarjoilua.

 

 

 

 

ISOT IRTORAKETIT RAKETTIPAKKAUKSET PADAT POMMIT

 

-16 Top Gun

(HALPA, HYVÄ, HIEANO, HELPPO, HAUSKA) rakettipakkausten joukossa, ilman voimien suasikki.
Ei oo meidän paras vaikka onki Suoamen halvin. Joka
raketisssa eri kuvijo ja eri värit. Viime vuoana oli 14
rakettii ja maksoi 12 e. Nyt 16 kpl ja silti halvempi!

KAIKKI 16 RAKETTII

hinta 9,90 €

Tansanian tuholaiset

Ampuu ensin tulisuihkua 2,5 m korkeuteen, jonka jälkeen pamaus, ja lopuksi neljä villiä ke n g u r u a l o i k k i v a t edessänne. Vain nukkuva Koala voi olla innostumatta!

hinta 2,50 €

Tansania

Töpötin

Kauneimmat heilit ja s u u r i m m a t salarakastajat tulevat kauniita Karjalasta. Piirakan veroinen karjalais-klassikko: 30 s kesto ja monivärinen purkaus. Kokemuksen h u i p e n t a a rätinälopetus. Äkta karelsk vällust eld! En vacker fontän med flimmar och tjut! Brinntid 30 s.

hinta 2,50 €

topin

Egonomit

Vaihto-opiskelua kuin ennen vanhaan! Nämä egonomit käyvät ylikierroksilla ensi sekunneilta ja pyörivät vinhasti maassa - eivät loassa. 4 kpl rasia hyvä veli -hintaan, Teidän eduksenne.

hinta 0,50 €

Upsalan Egonomi

Gun

(HALPA, HYVÄ, HIEANO, HELPPO, HAUSKA) rakettipakkausten joukossa, ilman voimien suasikki.
Ei oo meidän paras vaikka onki Suoamen halvin. Joka
raketisssa eri kuvijo ja eri värit. Viime vuoana oli 14
rakettii ja maksoi 12 e. Nyt 16 kpl ja silti halvempi!

KAIKKI 16 RAKETTII

hinta 9,90 €

 

 

485 euron ostajaille joulun juomat ja ruoka puolen hinnalla.Tila lahjat netistä pizza ,juomat ja lahjakortti Romanttinen yö kahdelle

ulkomaan matka ,SPA hotell lomapaketti varaukset alkaen350euroa viikko

 

Tallinna,Pärnu ja Saarenmaan,Riga Spa Hotel Viroon – Ilmaiseksi! Lahjakortti katto tästa......

 

 

 

 

12v

mitat 1530 x 940 x 1120mm
nopeus 6km/h
paino: 41kg

2 moottoria, isot renkaat

749 € Lisä koriin

 

 

 

 

 

 

550euroLisä koriin

12V

Mitat: 1220 x 760 x 720 mm
Nopeus: 5 km/h
Paino: 22 kg

muuta: FM Radio, äänimerkki

 

 

250euroLisä koriin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autoja aikuisillä

 

Nyt meiltä myös traktoriksi rekisteröidyt mönkijät.
- Tiellä sallittu suurin nopeus 45km/h
- 15 vuotias saa ajaa traktorikortilla tiellä
- Erittäin edulliset vakuutukset
- Ei kypärän käyttöpakkoa
- Verovähennyskelpoinen maataloudessa yms.

Tractor Brute Force 750

Voimakkaalla V2 moottorilla varustettu mönkijä.
Laite poikkeaa kuvan mönkijästä

Tractor KingQuad 750 4x4

Voimakkaalla 750cc yksisylinterisellä moottorilla varustettu malli nyt Traktorina.

Väreinä vihreä ja punainen

MYÖS TIELIIKENTEESEEN!

NYT VINSSI, PUSKULEVYPAKETTI JA VETOKUULA KAUPANPÄÄLLE ( Arvo yli 1000euroa! )

Käytämme 400 XL mönkijöitä myös itse vuokraus ja safari toiminnassamme.

- Moottori 400cc
- Neliveto
- Vankat tavaratelineet
- Renkaat 25x10x12 ja25x8x12
- Täysautomaatti, pakki-vapaa-eteen
- Paino: 276kg
- Mitat:(PxLxK) 1930x1045x1130
- Ilma / öljyjäähdytetty
- Polttoainetankki 13L
- Edessä ja takana levyjarrut
- Säädettävä jousitus
- Rekisteröity kahdelle
- Huippunopeus n. 75 km/h
- Takuu 2 vuotta
Pienen kääntösäteen vuoksi todella näppärä metsähommiin.

HINTA : OFFROAD 5490,-
Hinta sisältää Mile Marker vinssin asennettuna,vetokuulan asennettuna sekä toimituskulut.

HINTA: REKISTERÖITY 6490,-Lisä koriin
Lisä koriin

 

 

Tiger 8x8 Tiger 8x8 SQR372
Weight Approximately:805 pounds (365 kilos)
Gross Vehicle Weight:1605 pounds (728 kilos) (includes passengers, cargo & accessories)
Gross Permissible Weight In Water:1305 pounds (592 kilos) (includes passengers, cargo & accessories)
Length:96 inches (244 cm)
Height:42 inches (107 cm)
Width:56 inches (142 cm)
Wheelbase:58 inches (147 cm)
Seating:4 persons
Fuel Capacity:5 U.S. gallons (19 liters)
Transmission:T-20 Skid Steer Non-Differential
........................2994€Lisä koriin
Drive Chain:530 O-ring
Axles:1-1/4 inch heavy-duty steel (3.175 cm)

Towing Capacity:1000 lbs. (454 kilos)

 

 

 

 

hae meiltä Joulun halutuin lahja

Kynttilänjalat 3-settiLisä koriin
Kynttilänjalat 3-setti
35.70 €

Kynttilä mustaLisä koriin
Kynttilä musta
4.60 €

 

Kynttilänalunen hopea neliöLisä koriin
Kynttilänalunen hopea neliö
15.90 €

Kynttilänjalka lasiaLisä koriin
Kynttilänjalka lasia
15.60 €

Kynttilänjalka kierreLisä koriin
Kynttilänjalka kierre
18.50