Hyötyä nanotieteeseen, materiaaleihin ja uusiin tuotantomenetelmiin liittyvää säästää lämmityskustannuksia jopa 75%

Lattianlämmitys    

KOOSTUMUS:

-Hopeatahna
-Kupari
-Polyesterikalvo
-Karboonitahna

TEKNISET TIEDOT:


-Verkkojännite 220-230v 50Hz
-Teho 250W 1m2 
-Max lämpötila lämmtyskalvon päällä 60 C
-Kaukoinfrapunasäteily 90,4%
-Lämmtyskalvon sulamislämpötilä 265 C
-Elektromagneettikenttä puuttuu.

Lattialämmityksen käänteentekevä infrapuna-lämmitysjärjestelmä!

Kaikki edellä mainitut lattiapäällysteet ovat tosin suosittuja, mutta talvikautena melko epämukavia, sillä vaikka lämmitys toimii, lattia tuntuu viileältä.
Kotona ei voi olla paljain jaloin. 
Tämä käänteentekevä, karbonia sisältävä lämmityskalvo tekee kodistanne taas viihtyisän ja lämpimän. Ja tästä lämmitysjärjestelmästä voi lisäksi muodostua kotinne ainoa lämmitystapa.

Meidän järjestelmän merkittävimmät edut ovat:

 • asennus on erittäin helppoa
 • tasaisen lämpötason ylläpito on helppoa
 • täysin näkymätön
 • huoltovapaa
 • nostaa lattiatasoa vähemmän kuin muut ratkaisut (6 mm)
 • kustannuksia säästävä
 • asennuksessa ei tarvita laastia tai muita kemikaaleja
 • 15 vuoden takuu

Miksi juuri infrapuna ?

 • tuotteelle on myönnetty CE-sertifikaatti BWS-07-EC-0075, IPX7, EN 60335-2-96
 • 100% paloturvallinen (ei saavuta syttymislämpötilaa)
 • kalvo on hyvin tuloksin läpäissyt 2000 tunnin katkeamattoman testauksen maksimiteholla
 • tuotteessa on optimaalinen kerrosvahvuus, joka varmistaa lämmöneristävyyden ja lämmityksen oman sisärakenteen
 • tuotteessa olevan karbonia sisältävän kerroksen vahvuus on tasainen ja varmistaa samalla pysyvän ja tasaisen lämmöntuotannon
 • lämmönluovutuksessa vapautuvat myös terveyden kannalta hyödylliset anionit (yli 500 ion/cmi), samalla torjutaan sähkömagneettikentän haitalliset terveysvaikutukset


Tavanomainen asennustapa laminaatin tai parketin alle

Karbonia sisältävä lämmitysjärjestelmä on täysin uusi tuote. Käytetäänkö tätä lämmitysjärjestelmää perus- tai lisälämmitysjärjestelmänä, riippuu lattian pinta-alasta sekä tilan lämmönhukasta. Tämä lämmitysjärjestelmä on peruslämmitysjärjestelmä 99 % kaikista käyttötapauksista. Poikkeuksena ovat runsaasti kalustetut tai laitteiden täyttämät tilat. Tämä järjestelmä ei pysty niissä tapauksissa tuottamaan koko tilan lämmittämiseen tarvittava tehoa. Samanlaiset tilat saattavat olla myös kasvien täyttämät kasvihuoneet tai pienet, runsaasti kalustetut keittiöt. Niissä tapauksissa on kylmän sään aikana kytkettävä lämmityskalvon lisäksi myös muu lämmitystapa.


1- Puu/ Laminaatti


2- Kosteussulku


3- Karbonia sisältävä lämmityskalvo


4- 6 mm Depron-eriste/Aluskerros


5- Aluslattia


Asennus palkkien tai lautojen päälle


Helpoin tie lämmön saamiseen

1. Levittäkää olemassa olevaan puu- tai betonilattiaan 5 mm eristekerros (jos lattiaa ei ole eristetty, on suositeltavaa, että asennetaan kaksi 6 mm eristekerrosta).

2. Levittäkää karbonia sisältävä lämmityskalvo eristekerroksen päälle ja siirtäkää kaapeleiden päät lattialla samaan suuntaan.

3. Liittäkää kaapelit riviliittimeen. Sen jälkeen antakaa pätevän sähköasentajan liittää lämmönsäädin riviliittimeen ja kytkekää lämmönsäädin sähköverkkoon.

Lopuksi asentakaa tarvittaessa kosteussulku ja sen jälkeen lattian päällystemateriaali.

Asennustapa muiden lattiapäällysteiden alle
Syntyvät kustannukset


Kun käytätte peruslämmönlähteenä lämmityskalvoa, niin hyvin eristetyn rakennuksen sähkökustannukset vähennevät vuodessa jopa 5 € / m2.  Tällainen lämmitystapa on useissa tapauksissa edullisempaa kuin konvektorilämmitys. Lämmityskustannukset riippuvat suurelta osin tilojen lämmönhukasta. Mitä paremmin tila on eristetty, sen pienemmät ovat lämmityskustannukset.
Lämmönsäädin säätää tehoa ja tuottaa vain halutun lämpötilan ylläpitämiseen tarvittavan tehomäärän. Kasvihuoneiden tehontarve on luonnollisesti suurempaa kuin sisätiloissa. Niiden osalta voidaan laskea noin  10€ / m2 vuodessa. Kaikki arvot on laskettu 8 tunnin työpäivän ja 200 vuotuisen työpäivän perusteella.

Lattian lämmitysjärjestelmä nanoteknologian avulla.

Lämpökalvo parketin laminaattilattian, keraamisen laatan, kokolattiamaton ja linoleumin alle.

LUE LISÄÄ - LÄMMYTYSKALVON EDUT

Lämmytyskalvon edut  

Lämmityskalvon tarjoamat edut


HINNALTAAN EDULLINEN JA TEHOKAS LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ


Lämmityskalvo on erittäin tehokas lämmitysjärjestelmä, joka vähentää merkittävästi lämmityskuluja. Kaukoinfrapunasäteiden lämmönsäteilyyn perustuvat lämmityslähteet kuluttavat perinteisiin ilmankiertoa hyödyntäviin lämmityslähteisiin verrattuna paljon vähemmän energiaa. Tässä järjestelmässä voidaan yhtä lämmityslähdettä käyttää vain osittain, joten lämmityskustannukset laskevat myös lämmittämättä jääneiden kohteiden järjestelmästä pois kytkemisen ansiosta.

TERVEYDEN KANNALTA TURVALLINEN LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ


Lämmityskalvo antaa käytetyn tekniikan erinomaisen hyötysuhteen ansiosta nopean lämmitystehon. Hiilestä valmistettu lämmityselementti, joka sijaitsee lämmityskalvon pinnassa, aiheuttaa lämpimän kaukoinfrapunasäteilyn – jota voidaan verrata auringon synnyttämään lämpöön – sekä suuren määrän negatiivisia ioneja, jotka luovat miellyttävän sisäilmapiirin. Kaukoinfrapunatekniikka hyödyntävä lämpösäteily ylläpitää tasaisen lämpötilan kaikissa tiloissa. Täten voidaan sisätiloihin luoda paljon mukavampi ilmasto myös suhteellisen alhaisessa lämpötilassa kuin minkä tahansa muun lämmitysjärjestelmän avulla.

LÄMMITYSKALVON ASENNUS ON HELPPOA


Lämmityskalvon asennus on erittäin helppoa. Kalvo asennetaan lattiaeristeen ja pinnanpäällystemateriaalin väliin. Olemassa olevaa lattiaa ei tarvitse purkaa. Paras tulos hyvin alhaisilla kustannuksilla!

TURVALLINEN JA HUOLETON LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ


Lämmityskalvo antaa käyttäjällä mielenrauhan sanan varsinaisessa merkityksessä. Ei tarvitse murehtia lämmitysmateriaalien polttamisessa syntyvien kipinöiden aiheuttavan paloa. Lämmityskalvon teho ei perustu palamiseen ja käyttäjän ei tarvitse olla huolissaan palamiskaasujen tai oikosulkujen mahdollisesti aiheuttamista onnettomuuksista. Lämmityskalvo soveltuu siis pienille lapsille tai ikäihmisille tarkoitettuihin tiloihin.

LÄMMITYSKALVO ON HILJAINEN, MELUTON LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ


Lämmityskalvon käyttö varmistaa siistin ja hiljaisen lämmitystehon. Lämmityskalvo ei aiheuta minkäänlaista melua, tärinää eikä pölyä, joita syntyy muiden polttoaineiden käytössä. Lämmityskalvo on siis paras ratkaisu mm. sairaaloiden tai hoitolaitosten lämmittämiseen.

KESTÄVÄ LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ


Lämmityskalvossa on yksinkertainen ja kestävä rakenne, joka mahdollistaa sen käytön joka kuntosaleissa, jossa lattiaan kohdistuvat kaikkein suurimmat voimat. Teidän ei tarvitse kantaa huolta tuotteen kestävyydestä tai uudelleen asentamisesta – lämmityskalvo voidaan tarvittaessa asentaa vain osittain.

MIKÄ ON KAUKOINFRAPUNASÄTEILY?


Kaukoinfrapunasäteily on luonnollisten lämpösäteilyiden joukossa pisimmän aallonpituuden omaava näkymätön säteily. Kaukoinfrapunasäteily pystyy pitkän aallonpituutensa ansiosta läpäisemään eri kohteita ja adsorboituu niihin nopeasti ja tehokkaasti. Kaukoinfrapunasäteily pystyy tunkeutumaan ihmisen ihoon 40 mm syvyyteen ja kehon lämpötilan noustessa laajanevat kapillaarisuonet, verenkierto paranee ja solukudoksen kehittyminen kiihtyy.
 Sen tuloksena keho pystyy paremmin sairauksia aiheuttavia viruksia ja bakteereita tuhoamaan.
MITKÄ OVAT KAUKOINFRAPUNASÄTEILYN TARJOAMAT HYÖDYT?


 • Aktivoi kehomme vesimolekyylit, hidastaa vanhenemista, ehkäisee sairauksia, torjuu väsyneisyyttä ja uupumusta
 • Nopeuttaa kehon aineenvaihduntaa
 • Kiihdyttää hikirauhasten toimintaa
 • Varastoi lämpöä ja parantaa unen laatua
 • Lievittää kipuja
 • Tuhoaa kehoon kerääntyneet kuona-aineet
 • Ilmankosteutta vähentävä ja hajuja poistava vaikutus
 • Estää homeen synnyn ja puhdistaa ilmaa


Hiilen ominaisuudet


Hiili on kemiallinen elementti, sen tunnus on C ja järjestysluku 6, joka tarkoittaa, että se on kuudenneksi kevyin elementti. Hiilimolekyylit sitoutuvat myös toisiinsa. Sitoutuen useisiin muihin erilaisiin alkuaineisiin kanssa ja muodostaen neljä (joskus myös kaksi tai kolme) molekyylisidosta,  saattaa hiili muodostaa jo noin 10 miljoonaa tunnettua yhdistettä. Hiilellä on epämetallina ja neliarvoisena alkuaineena useita erilaisia allotrooppisia muotoja. Esimerkiksi timantti – kovin tunnettu luontoaine – koostuu hiiliatomeista. Sellainen sidos atomien välillä synty kaikkien kovimman yhdisteen.
Toinen hiiliyhdiste – grafiitti – on taas pehmein aine. Jokainen hiiliatomi on kolmiulotteisesti sidottu vielä kolmeen hiiliatomiin, muodostaen täten litteiden kuusiosaisten renkaiden muodostaman kaksiulotteisen verkoston. Litteät lehtimäiset molekyylit ovat toisiinsa heikosti sidottuja. 
Grafiitti on sen johdosta helposti työstettävä materiaali, joka johtaa hyvin sähköä. On olemassa myös yhdiste nimeltään fulleren C60, jonka rakenne muistuttaa jalkapallon geometristä muotoa. 
Hiilessä tai koksissa ei ole järjestelmällistä hiilirakennetta. Isotrooppisen huipputiheän  grafiitti toimii molekyylin rakenteesta ja fysikaalisista ominaisuuksista riippuen lämpöeristeenä, sähköä johtavana aineena tai laadukkaana voiteluaineena.


NEGATIIVISTEN IONIEN VAIKUTUS


Hiili kasvattaa negatiivisten ionien lukumäärää, Negatiiviset ionit tunnetaan tunne-elämän tasapainottajana sekä kehon rentouttajana, joiden vaikutus ilmenee parasympaattisen hermoston kautta.KAUKOINFRAPUNASÄTEILYN VAIKUTUS


Kaukoinfrapunasäteily tunnetaan myös Elämän Valona, sillä se kiihdyttää verenkiertoa ja kehon aineenvaihduntaan. Säteily tukee myös solujen toimintaa ja aktivoi kehossa olevia vesimolekyylejä. 

SÄHKÖMAGNEETTISTEN AALTOJEN POISTAMINEN JA NIIDEN ILMASSA LEVIÄMISEN ESTÄMINEN


Hiilellä on erinomainen ominaisuus vetää puoleensa ja johtaa sähköä ja myös tallentaa sitä. Hiili pysäyttää ja ”imaisee” myös haitalliset sähkömagneettiset aallot, joita syntyy joidenkin kodinkoneiden, mm. tietokoneen tai television läheisyydessä.

ILMAN JA VEDEN PUHDISTAMINEN JA HAJUNPOISTO


Hiili tasapainottaa luonnollisella tavalla myös sisätilojen kosteustason, sillä imee myös kosteana hetkessä itseensä vesimolekyylejä. Hiilellä on toisaalta ominaisuus poistaa vesimolekyylejä, pysyen itse kuivana. 


HOMEEN SYNTYMISEN EHKÄISEMINEN JA HOMEEN TUHOAMINEN


Hiili neutralisoi saastuneita aineosia, kukka- ja muuta pölyä, hometta ja bakteereita.

VAIKUTUS IHOSAIRAUKSIIN


Hiili aktivoi ihosoluja ja ehkäisee täten atooppisen ihottuman, rohtumien ja kuivan ihotulehduksen syntymisen. Tällä hetkellä ovat meneillään tutkimukset toisen vaikeasti hoidettavan ihotaudin, jalkasienen hoitamiseen hiilen avulla.

MIKÄ ON NEGATIIVINEN IONI?


Negatiivinen ioni on näkymätön negatiivisen latauksen saanut aineosa. Positiiviset ja negatiiviset ionit leijailevat kaikkialla. Mäntymetsässä tai vesiputousten luona tajuamme vahvan virkistymisen ja se johtuu juuri negatiivisten ionien korkeasta pitoisuudesta.
Negatiiviset ionit, joita sanotaan myös ilmavitamiineiksi, vaikuttavat sekä meidän kehoon että luontoon kokonaisuutena.

MITEN NEGATIIVISET IONIT VAIKUTTAVAT MEIDÄN TERVEYDENTILAAN?


Tri Albert Krueger Yhdysvalloista Californiasta ja tri F., että negatiivisilla ioneilla on erinomainen vaikutus ihmisen terveydentilaan ja ne tukevat kaikin puolin myös sairaalapotilaiden hoitoa. Tästä tutkimuksesta ilmenee, että jos negatiivisten ionien tiheys on yli 1000 ionia ilman yhtä kuutiosenttiä kohtaan, niin alfa-aaltojen määrä aivoissa kasvaa merkittävästi ja vaikuttaa astmakohtausten harvenemiseen, kehon rauhoittumisen, päänsäryn ja ahdistuneisuuden lievittämiseen. Negatiivisten ionien aiheuttama aivojen alfa-aaltojen aktiivinen liikkuminen rauhoittaa myös neurohormoneja, mm. serotoniinia ja vapaata histamiinia, jotka saattavat aiheuttaa hengityselinten sairauksia. Negatiiviset ionit ionisoivat veressä sisältyvät kivennäisaineet ja muokkaavat kehon emästasapainoa, jonka seurauksena veri puhdistuu ja hengityselimet saavat vahvan annoksen vastustuskykyä.

NEGATIIVISTEN IONIEN VAIKUTUS KEHOSSAMME


 • Vähentynyt ahdistuneisuus
 • Veren puhdistuminen
 • Rauhoittuminen ja rentoutuminen
 • Vastustuskyvyn vahvistaminen
 • Bakteereiden ja virusten tuhoaminen
 • Keuhkojen ja hengityselinten tervehtyminen
 • Lievitystä kipuihin
 • Hyvänolontunteen syntyminen
 • Negatiivisten ionien antamat hyödyt ovat myös kaunis iho
 • Lihaskipujen ehkäiseminen
 • Painonhallinta, mutta hyvän ruokahalun säilyminen
 • Negatiiviset ionit toimivat hyvin myös niveltulehdusten, ummetuksen, selkä-, olkapääkipujen sekä päänsäryn hoidossaKAUKOINFRAPUNASÄTEILYYN PERUSTUVA LÄMMITYSKALVON LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ


Lämmityskalvon lämmityselementtinä on kaukoinfrapunasäteilyllä toimiva vastus, joka laminoidaan kalvoon kerroksittain muodostuvana poluksena. 

Tämä huipputekniikka edustavan tuotteen valmistamiseen painetaan PET-kalvoon jokaista pinta-alayksikköä kohtaan yksi hiililämmitysvastus sekä vastus.

Toisin kuin muut tunnetut lämmityslähteet, jotka toimivat polttoaineen polttamisella, on tämä lämmityselementti jaettu tasaisena kerroksena koko lämmityskalvoon. Tästä syntyy terveyden kannalta edullinen säteily, joka koetaan auringonsäteilyn tavoin.
Eikä siinä kaikki, lämmityskalvon raaka-aineena käytetään eristettyä ja palonkestävää PET-kalvo. Asennettu kalvo ei joudu kosketuksiin ilman kanssa, joten sellainen lämmitysjärjestelmä on erittäin pitkäikäinen ja kestävä. Lämmityskalvo voidaan asentaa minne tahansa: seiniin, lattiaan ja jopa kattoon. Lämmityskalvon lämmityselementti on peitetty erittäin kestävällä hiilikuidulla.
Se on valmistettu täsmäpainatustekniikalla, joten kerroksen vahvuus on alle 3 mikronia ja tuotteen erikoisuus on, että lämmönlähteenä on hiili.
Lämmityskalvo, joka on valmistettu hiilikerroksista uudenlaisen tekniikan avulla ja jota on käsitelty 140?C lämpötilassa, kestää pienen ikuisuuden, jos jokin terävä esine sitä mekaanisesti ei vahingoita.
Lämmityskalvo on turvallinen ja luotettava tuote!
Pysyvä lämpötila ja tasapainotettu kestävyyden-muuttuvuuden taso.
Huipputiheät hiilielementit on tasaisesti jaettu koko kalvolle.
Samanlaisen ja tasaisen painopinnan saavuttamisen tarkoituksessa käytetään sähköfysiikasta tunnettujen puolijohteiden tekniikka. 
Lämmityskalvon valmistusta varten on kehitetty erillinen laminointilaite. 
Valmistuksessa käytetään erittäin laadukasta eristettyä ja palonkestävää kalvoa.

Lämmityskalvon valmistuksessa käytettävä tekniikka säätää hiilen painamista pintaan ja estää samalla kipinöiden muodostumisen.

Lämmityskalvon tehokkuus riippuu hiilielementeistä, hopeaelementtien tarttuvuudesta sekä vastuksen avulla nano-osia levittävästä tekniikasta.